Les aanvragen


Een les aanvragen, is heel eenvoudig.

Het makkelijkst is om het contactformulier hieronder in te vullen. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op, op het door u doorgegeven e-mailadres.

Lees hier meer over wat wij aanbieden en wat u kunt verwachten. Heeft u hierover nog meer vragen, maar u wil nog geen les aanvragen? Mail ons op info@gekindeklas.nl of bel op werkdagen tussen 13u en 17u naar 024 – 324 99 75.

!LET OP! Wegens een grote toename aan lesaanvragen, kan een reactie helaas even duren. Wij zijn de afgelopen weken ‘overspoeld’. Heel fijn dat er zoveel interesse is, maar wij moeten als organisatie deze zomer en herfst doorontwikkelen en groeien om aan deze hoeveelheid te kunnen voldoen. We komen écht bij je terug, maar dit kan een aantal weken duren (ook wanneer je eerder al een lesaanvraag hebt ingediend). Excuus voor het ongemak.

Wij proberen uw vraag of verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en mailen u terug op het mailadres dat u hierboven heeft opgegeven. Lang niks gehoord? Het kan zijn dat ons antwoord in uw spam-inbox is beland.