COVID-19


Net als de rest van de wereld hebben ook wij even een pauze moeten nemen. Maar we zitten niet stil!


Het belangrijkste

In het kort:
• We zijn actief, dus benader ons gerust!
• Onze vrijwilligers houden zich aan de algemene richtlijnen van het RIVM.
• Eventuele extra geldende maatregelen op locatie zijn bespreekbaar en daar zullen onze vrijwilligers rekening mee houden.
• Wijzigingen in de richtlijnen door de overheid kunnen zorgen voor een vertraging of verplaatsing van een gastles. Dit gebeurt altijd in overleg.


Extra informatie voor docenten

De afgelopen maanden hebben onze vrijwilligers natuurlijk veel minder voor de klas gestaan dan normaal gesproken. En dat snappen we: het normale curriculum is al lastig af te handelen in deze tijden, laat staan extracurriculaire activiteiten als gastlessen.
Neem de tijd; wij lopen niet weg. Mocht er toch ruimte zijn om ons langs te laten komen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen ook een aangepaste (kortere) workshop aanbieden bijvoorbeeld.


Extra informatie voor (toekomstige) voorlichters

Wat waren we lekker bezig, begin 2020. De tweede campus was bijna klaar, een nieuwe groep had zich al aangemeld… en toen moest de deur op slot.
Dat betekent dat we hopelijk in het najaar van 2021 onze tweede campus kunnen afmaken en daarna een derde kunnen starten. Veel mensen hebben zich hiervoor al aangemeld. We hopen dat we hen snel bericht kunnen geven over wanneer we weer starten.
Wil je je graag aanmelden? Dat kan gewoon hoor. Het kan alleen helaas zo zijn dat je op een ‘wachtlijst’ komt om getraind te worden.


Waar wij ons in de tussentijd mee bezig houden

Zoals gezegd, de organisatie zit niet stil. Zo wonnen we in augustus 2020 een eervolle vermelding van de Stad van Compassie!
Af en toe geven we zeker ook nog gastlessen. Zo hebben we afgelopen juni workshops gegeven op een studiedag waar we zo’n 70 leerlingen in totaal hebben begeleid. Ook staan we geregeld op studiedagen voor docenten.
Op ‘kantoor’ werken we aan een verbeterde trainingsmap en ander beleid gericht op de toekomst. Zo kunnen we nóg sterker de draad weer oppakken zodra dat weer kan.